www.egastro.ro - Echipamente si utilaje pentru gastronomie
     
  Coşul meu (0 produse)  Caută produse  Reţeta Lunii   Video
 
 
 
 
 
 
Cosul este gol
 
 
 
 
Set 6 cercuri taiat tort

   
PRET: 66 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Set cadru inox /6 cercuri

   
PRET: 86 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Dui rusesc 10 petale trandafir

   
PRET: 34 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Vas oval

   
PRET: 19 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
 
 
 


SC PRODEXCAN TRADING SRL
RO11881852, J40/5526/1999
Str. Nicolae Tomescu nr. 21
Sector 5, Bucureşti
România

Mobil: 0722.240.737
Mobil: 0745.372.572
Fax: 021.410.47.25
contact@egastro.ro
www.egastro.ro

 
 
 
 
   
Matfer Sasa
   
Demarle Doyon
   
Robot Coupe Krampouz
 
 
 
 
 
RETETE DE INGHETATA - SCOALA L'ENTRE
RETETE DE INGHETATA - SCOALA L'ENTRE
Cod produs: 813025
Pret: 205 lei [pretul include TVA de 9%]

Descriere:

+ Editia Jérôme Villette, franceza/engleza
+ Faimoasa scoala ne dezvaluie cunostintele despre fabricarea inghetatei, amestecuri, etc. retete ilustrate.
+ 174 pagini, 217x288 mm.



RETETE CIOCOLATA SI COFETARIE - SCOALA L'ENTRE
RETETE CIOCOLATA SI COFETARIE - SCOALA L'ENTRE
Cod produs: 813039
Pret: 190 lei [pretul include TVA de 9%]

Descriere:

+ Editia Jérôme Villette, franceza/engleza.
+ De la retete clasice la originale si neasteptate, o aventura a contrastelor si aromelor.
+ 129 pagini, 217x288 mm.



ZAHARUL, ARTA SI MATERIE
ZAHARUL, ARTA SI MATERIE
Cod produs: 813053
Pret: 328 lei [pretul include TVA de 9%]

Descriere:

+ De S.Glacier, M.O.F. patisier.
+ Aceasta carte se doreste a fi un manual pentru cei care vor sa descopere sau sa perfectioneze in lucrul cu zaharul.
+ Cartea cuprinde 2 parti: prima parte prezinta o galerie de imagini de piese montate. In a doua parte sunt explicate tehnicile, fara exceptie as tutror elementelor prezentate in pima parte.
+ 186 pagini, 207x267 mm.



Larousse pentru ciocolata
Larousse pentru ciocolata
Cod produs: 812138
Pret: 164 lei [pretul include TVA de 9%]

Descriere:

COD
Nr. pagini
Format mm
812138
368
190x260

+ Larousse "Ciocolata", realizata de Pierre Herme.
+ Cartea reprezinta biblia ciocolatei practica si gurmanda, pentru a descoperi, degusta si prepara ciocolata in toate formele. Include mai mult de 360 de retete dulci sau sarate, de la cele mai simple la cele mai laborioase, pentru toate ocaziile.



Larousse pentru deserturi
Larousse pentru deserturi
Cod produs: 812140
Pret: 193 lei [pretul include TVA de 9%]

Descriere:

+ 464 pagini;
+ Carte intitulata "Deserturi", scrisa de P. Herme. Pentru toti pasionatii de patiserie, cartea pune la dispozitie 750 retete ilustrate prin fotografii.



Larousse pentru dulceturi
Larousse pentru dulceturi
Cod produs: 813004
Pret: 159 lei [pretul include TVA de 9%]

Descriere:

+ 352 pagini;
+ Carte intitulata "Dulceturi", realizata de Christine Feber.
+ Cartea prezinta retete de marmelada, dulceata, jeleuri, pateuri de fructe si compoturi. Cartea contine 340 retete pe baza de 70 de fructe, legume si flori.



Feeria din arta zaharului
Feeria din arta zaharului
Cod produs: 813022
Pret: 465 lei [pretul include TVA de 9%]

Descriere:

+ 240 pagini;
+ Carte intitulata "Feeria din arta zaharului", realizata de Stephane Kleine.
+ Cartea prezinta modalitati si tehnici de prelucrarea a zaharului: prin extragere, prin incalzire, prin modelare, la aerograf, etc.



 
 
©2009-2016 SC PRODEXCAN TRADING SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Creare site şi optimizare Google - SANNET®.