www.egastro.ro - Echipamente si utilaje pentru gastronomie
     
  Coşul meu (0 produse)  Caută produse  Reţeta Lunii   Video
 
 
 
 
 
 
Cosul este gol
 
 
 
 
Set 6 cercuri taiat tort

   
PRET: 66 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Set cadru inox /6 cercuri

   
PRET: 86 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Dui rusesc 10 petale trandafir

   
PRET: 34 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Vas oval

   
PRET: 19 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
 
 
 


SC PRODEXCAN TRADING SRL
RO11881852, J40/5526/1999
Str. Nicolae Tomescu nr. 21
Sector 5, Bucureşti
România

Mobil: 0722.240.737
Mobil: 0745.372.572
Fax: 021.410.47.25
contact@egastro.ro
www.egastro.ro

 
 
 
 
   
Matfer Sasa
   
Demarle Doyon
   
Robot Coupe Krampouz
 
 
 
 
 
FORME BLATURI FLEXIPAT - DEMARLE
FORME BLATURI FLEXIPAT - DEMARLE
Cod produs: FT 01010
Pret: 240 lei [pretul include TVA de 19%]

Descriere:

 COD
 Dimensiune
mm
 H mm
FT 01010
555 X 360
10

+ Folie din silicon care permite, datorita marginilor, umplerea rapida cu orice fel de preparat care isi pastreaza grosimea constanta.
+ Produsele sunt scoase perfect, datorita elasticitatii FLEXIPAT.
+ NU NECESITA UNGERE. Nu exista pericolul lipirii produsului.
+ In comparatie cu cadrele clasice, FLEXIPAT asigura atat o crestere a productivitatii cat si un aspect ameliorat.
+ FLEXIPAT este un produs brevetat in conformitate cu legislatia franceza, europeana si nord americana, in ceea ce priveste materialele destinate industriei alimentare.
+ Intretinerea este foarte usoara: este suficient a se inmuia in apa cu detergent si a se sterge cu un burete. Pentru uscare se introduce 2-3 minute in cuptor incalzit la 100° C.
+ EXEMPLE DE FOLOSIRE: crema de zahar ars; blat de prajituri, blat de ciocolata; gelatina; aluaturi cu fructe; nuga; etc.

https://www.youtube.com/watch?v=FOOoVbzIeNw

 


Alte modele sau accesorii:

FORME BLATURI FLEXIPAT - DEMARLE

 COD
 Dimensiune
mm
 H mm
FT 01020
555 X 360
20

Cod produs: FT 01020
Pret: 240 lei [pretul include TVA de 19%]

FORME BLATURI FLEXIPAT - DEMARLE

 COD
 Dimensiune
mm
 H mm
FT 02213
480 x 280
13

Cod produs: FT 02213
Pret: 220 lei [pretul include TVA de 19%]

FORME BLATURI FLEXIPAT - DEMARLE

 COD
 Dimensiune
mm
 H mm
FT 04020
335 x 335
16

Cod produs: FT 04020
Pret: 170 lei [pretul include TVA de 19%]


Cadre pentru FLEXIPAT
Cadre pentru FLEXIPAT
Cod produs: CA 01010
Pret: 170 lei [pretul include TVA de 19%]

Descriere:

COD
L mm
Latime mm
CA 01010
545
350

+ Cadre din inox pentru create special pentru FLEXIPAT si FORME IN RELIEF “NORBERT VANNIER” cu exceptia TF00160 si TF 00140. Cadrele ajuta la montarea prajiturilor.


Alte modele sau accesorii:

Cadre pentru FLEXIPAT

COD
L mm
Latime mm
CA 02213
476
275

Cod produs: CA 02213
Pret: 144 lei [pretul include TVA de 19%]

Cadre pentru FLEXIPAT

COD
L mm
Latime mm
CA 02010
342
244

Cod produs: CA 02010
Pret: 100 lei [pretul include TVA de 19%]


Forma blat,spuma FLEXIFORM
Forma blat,spuma FLEXIFORM
Cod produs: FX 1950
Pret: 390 lei [pretul include TVA de 19%]

Descriere:

NOU!

Dimensiuni:535x335 mm H-50 mm

+ Folie din silicon care permite, datorita marginilor, umplerea rapida cu orice fel de preparat care isi pastreaza grosimea constanta.
+ Produsele sunt scoase perfect, datorita elasticitatii FLEXIPAT.
+ NU NECESITA UNGERE. Nu exista pericolul lipirii produsului.
+ In comparatie cu cadrele clasice, FLEXIPAT asigura atat o crestere a productivitatii cat si un aspect ameliorat.
+ FLEXIPAT este un produs brevetat in conformitate cu legislatia franceza, europeana si nord americana, in ceea ce priveste materialele destinate industriei alimentare.
+ Intretinerea este foarte usoara: este suficient a se inmuia in apa cu detergent si a se sterge cu un burete. Pentru uscare se introduce 2-3 minute in cuptor incalzit la 100° C.
+ EXEMPLE DE FOLOSIRE: crema de zahar ars; blat de prajituri, blat de ciocolata; gelatina; aluaturi cu fructe; nuga; etc.



 
 
©2009-2016 SC PRODEXCAN TRADING SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Creare site şi optimizare Google - SANNET®.