www.egastro.ro - Echipamente si utilaje pentru gastronomie
     
  Coşul meu (0 produse)  Caută produse  Reţeta Lunii   Video
 
 
 
 
 
 
Cosul este gol
 
 
 
 
Set 6 cercuri taiat tort

   
PRET: 66 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Set cadru inox /6 cercuri

   
PRET: 86 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Dui rusesc 10 petale trandafir

   
PRET: 34 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
Vas oval

   
PRET: 19 LEI [TVA inclus]
LIVRARE DIN STOC
     
 
 
 
 


SC PRODEXCAN TRADING SRL
RO11881852, J40/5526/1999
Str. Nicolae Tomescu nr. 21
Sector 5, Bucureşti
România

Mobil: 0722.240.737
Mobil: 0745.372.572
Fax: 021.410.47.25
contact@egastro.ro
www.egastro.ro

 
 
 
 
   
Matfer Sasa
   
Demarle Doyon
   
Robot Coupe Krampouz
 
 
 
 
 
RETETA LUNII

SAVARINE CU CIRESE

Forme utilizate: Flexipan® Savarine Saphir cod. 1160
Flexipat® cod
FT 1020

Bavaroise ciocolata neagra-caramel (40 gr pe amprenta)

• 50 gr zahar• 180 gr de lapte
• 100 gr galbenuse
• 4 gr gelatina in foi
• 210 gr ciocolata 64%
• 450 gr frisca

Puneti zaharul la foc pana devive caramel apoi adaugati laptele. Se face o creme engleza la o temperatura de  85°C, adaugand amestecul caramel-lapte si galbenusurile. Apoi se adauga gelatina stoarsa. Se toarna crema engleza peste ciocolata. La sfarsit se adauga frisca batuta si se umplu formele Flexipan® Savarine Saphir. Se baga  la congelator.

Biscuite Dacquoise ciocolata (pentru un Flexipat®)

• 300 gr albuse
• 100 gr zahar
• 260 gr pudra de migdale
• 260 gr zahar pudra
• 40 gr cacao
• 70 gr unt moale
• 200 gr cirese(visine)

Se bat albusele spuma cu zaharul pudra. Se amesteca delicat pudra de migdale (care a fost cernuta impreuna cu cacaoa) cu albusele. Se adauga untul. Compozitia se toarna in FLEXIPAT, iar deasupra se aseaza  ciresele.
Se coace la 180°C cca  15 min.

 

Piure de cirese(visine)

• 300 gr de piure de cirese(visine)
• 60 gr zahar
• 4 gr de gelatina foi
• 150 gr cirese (facultativ)

Incalziti 1/3 din piureul de cirese. Se adauga zaharul si gelatina hidratata si stoarsa la 50°C. Se adauga restul de piureu si se incalzeste pana la punctul de fierbere.

Montaj si finisare
Se aseaza mai intai bavaroise-ul cu ciocolata –caramel. Se decupeaza biscuitele si se aseaza deasupra. Se congeleaza. Se scoate din congelator si se pune piureul de cirese. Se decoreaza dupa gust.

ARHIVA RETETE

Lingot de ciocolata si cafea - 48 de portii
Mos Craciun din ciocolata
Sarlota ciocolata-zmeura - 18 portii
 
 
©2009-2016 SC PRODEXCAN TRADING SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Creare site şi optimizare Google - SANNET®.