Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Cartea CUISINE LEÇONS EN PAS R PAS De Guillaume Gomez

Cod produs : 819167
compara...
Descriere produs

Carte de bucate Lecții pas cu pas de Guillaume Gomez, Meilleur Ouvrier de France și Chef la Palatul  Elysée.

În această carte superbă, prefațată de Joël Robuchon și Paul Bocuse, bucătarul Guillaume Gomez oferă ghiduri pas cu pas adaptate la toate nivelurile și transmite întreaga sa experiență, sfaturi, sfaturi și trucuri pentru cei care vor să stăpânească la perfecțiune toate tehnicile și toate marile clasice ale bucătăriei franceze: velouté Dubarry, tocană de vițel, varză umplută, cartofi élysée ...

Format : 23 x 27 cm.  504 pagini

Limba franceza

Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.

Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Egastro
designed by headstart.ro