Carte profesională
Autor: Julie Moser.
Prefață de Antoine, cântăreț și marinar
138 de pagini
Rețetele din această colecție au fost încercate și testate de Julie Moser și sunt potrivite pentru cei mai gurmanzi navigatori sau pentru alți cititori mai aventuroși.
Julie Moser oferă o panoramă simplă de mâncăruri care vă vor purta într-o călătorie de descoperire.
Rapide și necostisitoare, aceste mâncăruri pot fi preparate oriunde ați pluti
Gătitul pe mare nu este întotdeauna ușor. Spațiu mic, livrare limitată sau conservare dificilă a produselor proaspete.
Pentru a gusta ce pescuiesti, gătește în apa de mare, fă-ți pâinea, etc ... fără să uiți să sarbătoresti într-o atmosferă prietenoasă. Risotto cu cerneală de squid, carpaccio de portocale și napi, tort de piersici ... Julie Moser oferă, cu simplitate, o panoramă a felurilor de mâncare care vă vor face să navigați pe diferite arome.