Open Modal
X
[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]
/userfiles/6d942187-d5bf-47d2-939c-fc83782f7b0e/image/egastro_product_image_placeholder.png
Carte Cuisine: Le nouveau repertoire de, Yannick Masson
Detalii produs
Carte profesională
Autor : Yannick Masson
605 pagini
Indispensabil pentru orice instruire în industria hotelieră și a restaurantelor!
Un director executiv cu aproape 5.500 de rețete ...
Livrare rapida
in 24 de ore de luni pana vineri
Transport Gratuit
la comenzi mai mari de 500 lei
Carte profesională
Autor : Yannick Masson
605 pagini
Indispensabil pentru orice instruire în industria hotelieră și a restaurantelor!
Un director executiv cu aproape 5.500 de rețete și 700 de tehnici. - Toate tehnicile de bază enumerate în ordine alfabetică cu: cele principale domenii de aplicare, puncte de risc, gramaje, temperaturi și timp de gătit.
Un apel la creativitatea utilizatorilor prin transferuri multiple de aplicații (pe o mare varietate de produse) și rețete derivate (adaptări - variații tehnici de bază).
- 2 posibile intrări: pe tehnică sau pe produs.
Tip produs |
Carte
|
Caracteristici cheie |
Limba Franceza
|
Numar bucati/set |
1 buc.
|
Latime |
150 mm
|
Lungime |
210 mm
|
Greutate |
0.699 kg
|
Sarbatoare |
Orice ocazie
|
Utilizat pentru |
Bucatarie
|
Utilizare |
Carte profesională
|
Capacitate |
Pag. 605
|
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.
Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572

Linkuri utile
înregistrează-te
Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos: