Carte profesională
Autor : Jean-Charles Balthazard
287 de pagini
Carte Profession Chocolatier Confectioner
Inveti meseria de bucătar de ciocolată?
Această carte vă va ajuta să aflați mai multe!
Această carte este destinată studenților și profesorilor CAP Chocolatier-Confiseur. Vă va explica tot conținutul teoretic, de la tehnologia profesională la tehnologia aplicată, inclusiv practica profesională și o parte a activității care permite studenților să pună în practică cunoștințele dobândite.
Structura acestei cărți este formată din 5 părți principale:
1) Lucrări practice
2) Tehnologie profesională
3) Tehnologie aplicată
4) Desen profesional
5) Fișier de pregătire a examenului
De asemenea, conține videoclipuri ale autorului în franceză și engleză pentru învățare ulterioară. În plus, conține numeroase ilustrații clare și educative, dar și multe resurse digitale de tot felul disponibile prin intermediul codurilor QR.
Această carte a fost dezvoltată de Jean-Charles Balthazard și editată de Delagrave.
Limba : franceza