Carte profesională
Autor: Stéphane Glacier, cofetar MOF
207 pagini
Carte de plăcinte și prăjituri de călătorie
Aflați cum să faceți rețete delicioase clasice, rustice și contemporane datorită acestei cărți dedicate plăcintelor și prăjiturilor!
Ți-a fost adus de Stéphane Glacier, cel mai bun muncitor din Franța Pâtissier, asta nu este un lucru mic!. Deci, puteți învăța termeni tehnici în limba engleză și puteți împărtăși această carte prietenilor noștri de peste Canal și de peste Atlantic!
Destinată profesioniștilor, această carte vă va învăța cum să preparați prăjituri delicioase, prăjituri, plăcinte, alimente moi și gustări de tot felul pentru a vă diversifica meniul și produsele oferite clienților dvs.
Un capitol este, de asemenea, dedicat decorațiunilor, pentru a nu neglija aspectul estetic al creațiilor tale! De asemenea, vă va învăța cum să faceți paste, unturi și creme. Pe scurt: veți găsi esențialul pentru a crea „produse de patiserie de panificație”!