Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Cutit Global Sai Bucatarie SAI-M04

Cod produs : 120143
compara...
Descriere produs

Seria SAI combina calitatea recunoscuta a cutitelor Global cu design-ul modern. Eleganta formei: 7 puncte pentru cele 7 virturi ale samurailor.Manere ergonomice.Lama din otel multistrat au un miez din otel Cromova 18 Sanso, otel maleabil SUS419 care ajuta la protejarea lamei impotriva ciobirii, ruginei si a petelor.Fiecare lama este forjata manual, creand alveole. Datorita acestor alveole se formeaza bule de aer care reduc aderenta alimentelor si faciliteaza utilizarea cutitului.Fabricat in Japonia

Specificatii
Culoare Argintiu
Material Inox
Lungime 17 cm
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.

Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Egastro
designed by headstart.ro