Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Dui Matfer Kit Decorat Duo

Cod produs : 168001
compara...
Descriere produs

O INVENTIE CE REVOLUTIONEAZA DECORURILE CU DUIUL!

Plolicarbonat alimentar. Concepute sa indeplineasca toate criteriile de igiena. Duiurile Matfer din policarbonat sunt nedeformabile si incasabile. Datorita transparentei se pot observa bulele de aer cu usurinta. Duiul poate fi schimbat fara a goli posul. Asamblare etansa si igienica.
Realizati decoruri originale in doua culori.

-    Cofetarie: macarons, crema cu unt, crema de vanilie, frisca, mousse, bezea, marshmallow, île flottante, glasaj royal, etc. -    Bucatarie: maioneza, unt aromatizat, pommes duchesse, piureuri, farse fine, etc. Simplu de folosit cu un pos traditional, duiurile DUO permit o multitudine de combinatii de culori si de arome in functie de inspiratia cofetarilor si bucatarilor. Sistemul utilizat asigura rezultate exceptionale in ceea ce priveste aspectul si culorile. Diferitele duiuri disponibile (stea, uni, dui lung, etc) extind posibilitatile crearii decorurilor originale.
Mod de utilizare:

1.    Se prepara doua creme de culori diferite si densitati similare, din care una de 150 g. Pentru cealalta crema se prevad intre 450 g (frisca, bezea, etc) si 800 g (pentru creme mai grele). 2.    Se alege tubul canelat si se monteaza pe con si in dui. 3.    Se umple conul cu crema de 150 g, colorata. 4.    Se fixeaza ansamblul intr-un pos de 50 cm. 5.    Se umple posul cu crema principala. 6.    Se utilizeaza setul ca un pos cu dui clasic, in functie de imaginatie.

Montaj, demontaj si spalare facile.

Se livreaza intr-o cutie din plastic ce include: -    1 con,

-    2 tuburi cu 3 caneluri de 1 sau 2 mm, 1 tub cu 4 caneluri si un tub pentru anvelopare,

-    2 duiuri uni de 8 mm si 15 mm,

-    3 duiuri stelate de 8 mm, 9 mm si 10 mm,

-    1 dui plat cu 8 zimti,

-    1 perie pentru curatarea tuburilor,

-    1 brosura cu retete.
Matfer, Franta

 

 

 

Specificatii
Tip produs Dui
Material Polipropilena
Sarbatoare Orice ocazie
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.

Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Egastro
designed by headstart.ro