Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Forma Flexipan Demarle Mini Inimi 40x30

Cod produs : FP-02001
compara...
Descriere produs

FLEXIPAN a fost inventat de DEMARLE in anul 1989. Este o combinatie din fibra de sticla si silicon, ceea ce ii confera o soliditate si o longevitate inegalabila, cca 3000 coaceri. Are proprietati anti-aderente exceptionale. Obtinerea unor produse perfecte, fara rupere chiar si a produselor „imposibile”. FLEXIPAN® se utilizeaza in toate genurile de cuptoare: ventilate, pe vatra, microunde sau se pot congela. Utilizabile atat pentru aluaturi dar si pentru creme, spume, aspicuri, inghetate, antreuri, preparate dulci sau sarate. Se utilizeaza de la - 400C la +3000C. Formele FLEXIPAN® sunt conforme cu reglementarile europene si americane pentru materiale destinate contactului cu alimente. Formele FLEXIPAN® au certificat NSF International, care garanteaza conformitatea cu normele de securitate alimentara, cele mai severe din lume. Certificate ISO 9002.

Fabricat in Franta

Specificatii
Culoare Negru
Tip produs Forma
Material Silicon
Inaltime 1 cm
Latime 4.9 cm
Lungime 5.2 cm
Numar compartimente 30
Capacitate 15 ml
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.

Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Egastro
designed by headstart.ro