Open Modal
X
[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]
/userfiles/6d942187-d5bf-47d2-939c-fc83782f7b0e/image/egastro_product_image_placeholder.png
Carte Larousse Des Poissons, de Jacques Le Divellec
Detalii produs
Carte profesională
Autor : Jacques Le Divellec
384 pagini
Peste 400 de rețete sunt reunite în această carte: clasic, regional, străin.
Sunt acoperite diferitele moduri de gătit, ges...
Livrare rapida
in 24 de ore de luni pana vineri
Transport Gratuit
la comenzi mai mari de 500 lei
Carte profesională
Autor : Jacques Le Divellec
384 pagini
Peste 400 de rețete sunt reunite în această carte: clasic, regional, străin.
Sunt acoperite diferitele moduri de gătit, gesturile de bază pentru pregătirea peștelui, sunt explicați pas cu pas.
Cartea prezintă principalele specii de fructe de mare, precum și modul de preparare, bulion, sosuri și umpluturi.
Tip produs |
Carte
|
Caracteristici cheie |
Limba Franceza
|
Numar bucati/set |
1 buc.
|
Latime |
192 mm
|
Lungime |
260 mm
|
Greutate |
1.671 kg
|
Sarbatoare |
Orice ocazie
|
Utilizat pentru |
Bucatarie
|
Utilizare |
Carte profesională
|
Capacitate |
Pag. 384
|
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.
Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572

Linkuri utile
înregistrează-te
Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos: