Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse
publicat in: Retete // publicat pe: 20.12.2018

Forme utilizate:  Flexipan® Savarine Saphir cod. 1160
Flexipat® cod FT 1020


Bavaroise ciocolata neagra-caramel (40 gr pe amprenta)

• 50 gr zahar• 180 gr de lapte
• 100 gr galbenuse
• 4 gr gelatina in foi
• 210 gr ciocolata 64%
• 450 gr frisca

Puneti zaharul la foc pana devive caramel apoi adaugati laptele. Se face o creme engleza la o temperatura de  85°C, adaugand amestecul caramel-lapte si galbenusurile. Apoi se adauga gelatina stoarsa. Se toarna crema engleza peste ciocolata. La sfarsit se adauga frisca batuta si se umplu formele Flexipan® Savarine Saphir. Se baga  la congelator.

Biscuite Dacquoise ciocolata (pentru un Flexipat®)

• 300 gr albuse
• 100 gr zahar
• 260 gr pudra de migdale
• 260 gr zahar pudra
• 40 gr cacao
• 70 gr unt moale
• 200 gr cirese(visine)

Se bat albusele spuma cu zaharul pudra. Se amesteca delicat pudra de migdale (care a fost cernuta impreuna cu cacaoa) cu albusele. Se adauga untul. Compozitia se toarna in FLEXIPAT, iar deasupra se aseaza  ciresele.
Se coace la 180°C cca  15 min.

Piure de cirese(visine)

• 300 gr de piure de cirese(visine)
• 60 gr zahar
• 4 gr de gelatina foi
• 150 gr cirese (facultativ)

Incalziti 1/3 din piureul de cirese. Se adauga zaharul si gelatina hidratata si stoarsa la 50°C. Se adauga restul de piureu si se incalzeste pana la punctul de fierbere.

Montaj si finisare
Se aseaza mai intai bavaroise-ul cu ciocolata –caramel. Se decupeaza biscuitele si se aseaza deasupra. Se congeleaza. Se scoate din congelator si se pune piureul de cirese. Se decoreaza dupa gust.

Savarine cu cirese
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Produse recomandate

Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.

Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Egastro
designed by headstart.ro