Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse
publicat in: Retete // publicat pe: 20.12.2018

Savoare marina


ph1184-3.jpg

Forme utilizate :

1184.gif

prof1184.gif

Flexipan® Annapurna – COD: 1184
ft-gastro-bis.jpg
Flexipat® COD: FT-01020

Strecuratoare chinezeasca 
COD: 071459  Chinois Ø 13,5 cm
 

Aluat

• 120 gr de faina de sarrasin
• 240 gr faina de grau
• 22 gr drojdie uscata
• 400 ml lapte
• 200 gr oua
• 20 gr zahar
• 6 gr de sare
 
Se amesteca cele doua tipuri de faina impreuna cu  drojdia
Se amesteca ouale cu faina, laptele, sarea si zaharul.
Se lasa la crescut la temperatura camerei cca 1 ora, adaugand 2 linguri de  ulei deasupra aluatului. Volumul trebuie sa se dubleze.

Se aseaza aluatul in Flexipat®. Se baga la dospitor 10 minute.
Se aseaza o folie Silpat  deasupra aluatului din Flexipat®.
Se da la cuptor la 180°C cca 18 min.
Se scoate din FLEXIPAT dupa ce se raceste complet.
 
Crema de tarama

• 325 gr icre  tarama
• 195 gr smantana lichida
• 50 gr icre rosii 
• 8 gr de gelatina pudra
• 40 gr de apa
• 30 gr de smantana lichida calda
• piper alb 
Se amesteca icrele tarama cu cele 195 gr.crema lichida.

Se topeste gelatina in cele 30gr.smantana lichida calda. 
Se adauga icrele rosii.
Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se aseaza compozitia in  Flexipan® ©Annapurna. Se baga la congelator.  

Crema bavaroise de peste afumat
 
• 215 gr smantana lichida
• 50 gr galbenuse
• 130 gr peste afumat
• 9 gr de gelatina
• 215 gr. crema lichida batuta

Se coace crema si amestecata cu galbenusele la  83°C .
Se adauga pestele afumat, se mixeaza si se strecoara printr-o strecuratoare chinezeasca  « chinois »
Se adauga gelatina rehidratata.
Se raceste la 30°C si se adauga crema lichida montata

Montaj
 
Se umple Flexipan® ©Annapurna dupa care se aseaza in centrul formei crema de tarama congelata, dupa care congelati impreuna.
Se scoate din forma, si se aseaza pe aluatul decupat in prealabil. Se poate unge cu un jeleu daca doriti.

Savoare marina
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Produse recomandate

Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.

Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Egastro
designed by headstart.ro