Open Modal
X
[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]
/userfiles/6d942187-d5bf-47d2-939c-fc83782f7b0e/image/egastro_product_image_placeholder.png
Carte Zaharul, Arta si Materie, Stéphane Glacier, MOF pâtissier
Detalii produs
Carte profesională
Autor: Stéphane Glacier, bucătar-patiser MOF
186 de pagini
Un manual esențial pentru cei care doresc să descopere, să învețe și să stăpânească arta de a ...
Livrare rapida
in 24 de ore de luni pana vineri
Transport Gratuit
la comenzi mai mari de 500 lei
Carte profesională
Autor: Stéphane Glacier, bucătar-patiser MOF
186 de pagini
Un manual esențial pentru cei care doresc să descopere, să învețe și să stăpânească arta de a lucra cu zahărul.
Această carte este în două părți.
În prima parte, veți găsi galeria de piese montate, care sunt exemple de creații care sunt la îndemâna oricui odată ce ați dobândit elementele de bază și cu puțină practică.
În a doua parte, veți găsi toate tehnicile, fără excepție, pentru elementele regăsite în piesele din prima parte.
Bilingv engleză și franceză
Tip produs |
Carte
|
Caracteristici cheie |
Limba Franceza
|
Numar bucati/set |
1 buc.
|
Latime |
207 mm
|
Lungime |
267 mm
|
Greutate |
1.005 kg
|
Sarbatoare |
Orice ocazie
|
Utilizat pentru |
Arta Zaharului
|
Utilizare |
Carte profesională
|
Capacitate |
Pag. 186
|
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.
Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572

Linkuri utile
înregistrează-te
Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.
Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos: