Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Forma Flexipat Demarle pentru blat 55.5x36, h.1 cm

Cod produs : FT-01010
compara...
Descriere produs

Forma silicon pentru blaturi FLEXIPAT, Demarle

- Folie din silicon care permite, datorita marginilor, umplerea rapida cu orice fel de preparat care isi pastreaza grosimea constanta.
- Produsele sunt scoase perfect, datorita elasticitatii FLEXIPAT.
- NU NECESITA UNGERE. Nu exista pericolul lipirii produsului.
- In comparatie cu cadrele clasice, FLEXIPAT asigura atat o crestere a productivitatii cat si un aspect ameliorat.
- FLEXIPAT este un produs brevetat in conformitate cu legislatia franceza, europeana si nord americana, in ceea ce priveste materialele destinate industriei alimentare
- Intretinerea este foarte usoara: este suficient a se inmuia in apa cu detergent si a se sterge cu un burete. Pentru uscare se introduce 2-3 minute in cuptor incalzit la 100° C.
- EXEMPLE DE FOLOSIRE: crema de zahar ars; blat de prajituri, blat de ciocolata; gelatina; aluaturi cu fructe; nuga; etc.

 

 

Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
Societate înfiinţată în 1999 cu capital românesc, situată în Bucureşti, având ca obiect principal de activitate distribuţia în România de accesorii pentru patiserie, brutărie, HORECA. Produsele oferite de societatea noastră sunt importate direct de la fabricanţii de prestigiu din Franţa: DEMARLE, MATFER, SASA.

Sediu: Str. Nicolae Tomescu nr. 21, Sector 5, Bucuresti
Email: contact@egastro.ro
Mobil: +4 0722.240.737
Mobil: +4 0745.372.572
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Egastro
designed by headstart.ro